Expositie in De Kroonsteen Jos Engbersen van januari t/m maart 2022 – GC Samen Gezond – Malden
Header afbeelding
GC Samen Gezond
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Terug naar overzicht

Expositie in De Kroonsteen Jos Engbersen van januari t/m maart 2022

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Jos Engbersen. Ik ben in 1954 geboren in Almelo en woon daar nu nog. Als kunstschilder ben ik autodidact en ik schilderde sinds m’n jeugdjaren altijd naast mijn ‘gewone’ werk. Het uitbeelden van niet-alledaagse portretten vormt de hoofdmoot van mijn werk. Ter afwisseling soms een stilleven of een landschap zorgt voor een breder ‘palet’. De overeenkomst in alle werken is het fijnschilderen (en toch ook wel het kleurgebruik). Ik ben niet snel tevreden. Pas na het vernissen blijf ik er vanaf! Een aantal keren per jaar neem ik deel aan een kunstmarkt of exposeer ik in een gallerie of instelling. Daarnaast coach ik een deel van het jaar elke woensdag een aantal kunstschilderliefhebbers. Ook het leuk om te doen!

Tenslotte misschien ook vermeldingswaardig: ik zit nog ‘in portefeuille’ voor het programma ‘Sterren op het Doek’. Wie weet..?

Ik hoop dat u als bezoeker enig plezier haalt uit het bekijken van mijn werk (ook op de onderste etage!)  Wilt u er meer over weten dat kunt u mij mailen (josengbersen@gmail.com) of bellen (06-24109084). Bekijk ook eens mijn site: www.josengbersen.com

Dit zelfportret dateert van 2016

Publicatiedatum: 14-02-2022