Expositie in De Vuursteen door Mira Molenaar juli t/m september 2022 – GC Samen Gezond – Malden
Header afbeelding
GC Samen Gezond
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Terug naar overzicht

Expositie in De Vuursteen door Mira Molenaar juli t/m september 2022

In de periode juli – september 2022 wordt het werk geëxposeerd van Mira Molenaar.

Ik woon met mijn gezin in Molenhoek. Wij genieten erg van dit dorp en deze omgeving. Ruim twintig jaar geleden deed ik een opleiding tot onder meer illustrator, om vervolgens enkele jaren later de opleiding tot beeldend therapeute af te ronden.

In mijn werkzame bestaan ben ik beeldend therapeute en help ik mensen naast het verwerken van onder meer traumatische ervaringen, ook om emotioneel te laten groeien en zich weer sterker te voelen in het leven. Ik ben werkzaam voor een grote zorgorganisatie.

In mijn vrije tijd werk ik, wanneer het kan, in mijn atelier. In mijn beeldende werkstukken verwerk ik vaak thema’s die gaan over emotionele ontwikkelingsfases van een kind, het leven zelf, de natuur en de dierenwereld.

De getoonde werkstukken zijn te koop. Men kan daarnaast ook gerust contact met mij opnemen voor een illustratieve opdracht en of wanneer men interesse heeft voor één of meerdere schilderijen. Enkele afbeeldingen zijn op ansichtkaarten afgedrukt. Ook deze zijn te koop.

Mira

Miramolenaar@gmail.com

Publicatiedatum: 27-06-2022