Expositie De Kroonsteen Fred Reulink en Paul van der Schaaf van juli t/m september 2022 – GC Samen Gezond – Malden
Header afbeelding
GC Samen Gezond
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Terug naar overzicht

Expositie De Kroonsteen Fred Reulink en Paul van der Schaaf van juli t/m september 2022

‘Ontraditionele’ Foto-expositie in ‘’De Kroonsteen’’ te Malden.

Sinds begin juli kunt u een veelheid ongebruikelijke foto’s bewonderen in het Gezondheidscentrum. Vanuit de formule ‘’Kunst door Inwoners – voor Inwoners’’ exposeren twee enthousiaste hobbyfotografen: Fred Reulink en Paul van der Schaaf. De beide inwoners van Malden tonen – ieder vanuit zijn eigen interessegebied- twee sterk van elkaar verschillende collecties.

Fred Reulink maakt u namelijk deelgenoot van zijn passie voor kerkorgels en de kerkinterieurs uit de talloze kathedralen en kerken in met name Europa, alsmede  Amerika. Hij toont deze in drieluiken op een 5-tal panelen en daarnaast op een 18-tal solitaire foto’s. Het totaal kan een zekere verstilling bij u teweegbrengen.

Paul van der Schaaf kiest voor foto’s uit de Natuur: van plant, landschap én  dier. Hij ‘’confronteert’’ u met grote ‘’koppen uit de dierenwereld’’, een ‘leger paardenbloemen’, maar ook voor het detail met macrofoto’s én een vleugje humor. Daarnaast is zijn presentatie als ontraditioneel aan te merken als u zijn ‘drie-dimensionale Zevenboom’, in interactie met diverse spiedende ogen, op een groene achterwand aanschouwt.

Zeker een interessante en onderhoudende presentatie welke, los van een bezoek om medische redenen, de moeite waard is om tot 1 oktober te bezichtigen de 1e etage, begane grond én onder-etage: ‘’De Kroonsteen’’, Schoolstraat 8, 6581 BG, Malden.

Publicatiedatum: 01-07-2021