Expositie De Vuursteen Dorien Arwert van juli t/m september 2021 – GC Samen Gezond – Malden
Header afbeelding
GC Samen Gezond
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Terug naar overzicht

Expositie De Vuursteen Dorien Arwert van juli t/m september 2021

Hoi!

Mijn naam is Dorien Arwert en in mijn dagelijks leven werk ik als Fysiotherapeut. Mijn hele leven ben ik al op allerlei ma0nieren creatief bezig. Met name tekenen en schilderen heb ik altijd leuk gevonden. Over het algemeen zijn mijn werken te beschrijven als zeer kleurrijk en expressief. Daarnaast werk ik ook in zwart-wit. Ik gebruik voornamelijk acrylverf, maar ook graag houtskool, oost-indische inkt en potloden. Deze materialen kunt u allemaal terug zien komen in de expositie.

Mijn inspiratie komt uit verschillende bronnen. Denk daarbij aan de natuur, het dagelijks leven, films en aan andere kunstenaars. Naast schilderijen, maak ik ook muurschilderingen of bijvoorbeeld geboorteborden op aanvraag. Een voorbeeld hiervan ziet u op de bijgevoegde foto’s. Mocht u daar interesse in hebben, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen via onderstaand mailadres.

Ik ben een beginneling in deze wereld en heb (nog) geen eigen atelier of website. Wel heb ik een mailadres waarop u mij bij vragen of interesse kunt bereiken. Deze expositie in de Vuursteen is mijn allereerste expositie en is een verzameling van wat ik in de afgelopen paar jaren heb gecreƫerd. Ik vind het in ieder geval heel leuk om het een keer te laten zien aan publiek en ben benieuwd wat u ervan vindt!

Contact:

dorien.arwert@gmail.com

 

Publicatiedatum: 01-07-2021