Expositie De Vuursteen door Caroline van den Boomen-Verkoelen van april t/m juni 2023 – GC Samen Gezond – Malden
Header afbeelding
GC Samen Gezond
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Terug naar overzicht

Expositie De Vuursteen door Caroline van den Boomen-Verkoelen van april t/m juni 2023

Het thema van deze expositie is: ‘Hoge Hakken’. Maar er is ook ander werk van haar te zien.

Caroline (schilderes uit Molenhoek) is al vanaf jonge leeftijd graag creatief bezig. Binnen het gezin werd altijd veel geknutseld, getekend en geklust. Ze is medisch bioloog, maar volgde na een intensieve carrière haar hart, ze is 10 jaar geleden gestopt met haar drukke baan en begon aan een nieuwe uitdaging: schilderen. Daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad!

Ze volgde over de jaren verschillende schildercursussen in Nederland en in het buitenland, en nam deel aan diverse creatieve workshops.

Volgens Caroline: “Het volgen van cursussen blijf ik regelmatig doen, want behalve dat het gezellig is, leer ik er altijd van, maar vooral inspireert het me om te zien hoe anderen met kunst en bepaalde technieken omgaan.”

Caroline houdt van afwisseling, daarom vindt ze het prettig om te variëren in materialen, in onderwerpen en gedetailleerdheid, waardoor ze een diversiteit aan werken maakt. Momenteel werkt ze voornamelijk met acrylverf. Behalve hoge hakken, bestaat haar recentere werk voornamelijk uit portretten, veelal in opdracht geschilderd. Op dit moment is ze bezig met een serie ‘Spaanse’ schilderijen, vooral flamenco-danseressen.

E-mail:                        ArtCarolineCreations@gmail.com
Telefoon/WhatsApp: 06 – 15 29 22 10
Internet:                      www.ArtCaroline.nl
Facebook:                  www.facebook.com/ArtCarolineCreations/

Publicatiedatum: 14-03-2023