Expositie De Kroonsteen door Sophie Vermeulen van januari t/m maart 2023 – GC Samen Gezond – Malden
Header afbeelding
GC Samen Gezond
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Terug naar overzicht

Expositie De Kroonsteen door Sophie Vermeulen van januari t/m maart 2023

Sophie Vermeulen maakt portretten en printdesigns waarbij ze graag werkt met natuurlijke materialen. Ze woont en werkt als kunstenares in Arnhem.

In de portretten probeert Sophie het karakter van mensen vast te leggen met gebruik van veelal natuurlijke materialen en objecten zoals voedsel, bloemen, verf en gekleurd papier. Ze probeert de mens en zijn culturele achtergrond te begrijpen en door zijn/haar ogen te kijken. In haar atelier in Arnhem portretteert ze de mensen met materialen, kleuren en structuren die ze passend vind bij hun persoonlijkheid. Haar portretten zijn speels, kleurrijk, eigenzinnig en vooral gemaakt met gevoel voor humor. Haar doel is om de veelal (onbewust) vastgeroeste ideeën over andere mensen en hun culturele achtergronden bloot te leggen.

Samen met de persoon in kwestie gaat ze aan het werk om tot een levend kunstwerk te komen. 

Sophie was met haar portretten genomineerd voor de Photography Award van Business Art Service in Utrecht. Ze exposeert zowel in binnen- en buitenland.

Wilt u een kunst portret laten maken van uzelf? Of bent u geïnteresseerd om een van de portretten te kopen? Neem dan contact met Sophie op:

 

 

Voor meer informatie over haar werk kijk op: www.sophievermeulen.nl
Of volg haar op instagram: @SophieVermeulenArt
Email: contact@sophievermeulen.nl
Tel: 06 41500792

Publicatiedatum: 27-12-2022