Expositie De Kroonsteen Caroline van den Boomen-Verkoelen van april t/m juni 2021 – GC Samen Gezond – Malden
Header afbeelding
GC Samen Gezond
Schoolstraat 8 6581 BG
Malden

Terug naar overzicht

Expositie De Kroonsteen Caroline van den Boomen-Verkoelen van april t/m juni 2021

Ik (Caroline) woon sinds 1996 met veel plezier in Molenhoek, waar ik mijn atelier aan huis heb. Twee jaar geleden heb ik al bij De Vuursteen in Molenhoek mogen exposeren en ik vind het erg leuk om mijn werk nu ook in Malden in De Kroonsteen te kunnen laten zien.

Ik ben al mijn hele leven graag creatief bezig en heb de afgelopen jaren diverse schildercursussen en creatieve workshops gevolgd, in Nederland en daarbuiten. Het volgen van cursussen blijf ik regelmatig doen, want behalve dat het gezellig is, leer ik er altijd van, maar vooral inspireert het me om te zien hoe anderen met kunst en bepaalde technieken omgaan.

Ik houd van afwisseling, daarom vind ik het prettig om te variëren in materialen, in onderwerpen en gedetailleerdheid, waardoor ik een diversiteit aan werken maak. Momenteel werk ik voornamelijk met acryl- en aquarelverf, maar ook soms met houtskool, ecoline, krijt en olieverf.
Ik houd ervan om dingen die ik mooi vind te schilderen. Het laatste jaar heb ik me veelal laten inspireren door elegante vrouwenbenen en schoenen met hoge hakken.

Ik neem regelmatig opdrachten aan. Als u daarin geïnteresseerd bent, neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan bekijken we samen of ik iets voor u kan betekenen.

Voorin de hal van de Kroonsteen vindt u mijn visitekaartjes en een boekje waar u een reactie in kunt achterlaten. Helaas nodigt deze Corona-tijd niet echt uit tot uitgebreid rondkijken, maar desondanks hoop ik dat u er in het voorbijgaan toch een beetje van kunt genieten.

Contact:

e-mail (bij voorkeur):   caroline.verkoelen@gmail.com

06 – 15 29 22 10

www.facebook.com/ArtCarolineCreations/

Publicatiedatum: 01-04-2021